26/4/11

"El atraco de 1960"


De nou: Barça-Madrid. La diferència és que aquest serà el quart partit de la temporada, i encara en falta un. És el capritx del calendari.
El partit de demà, l’anada de la semifinal de la Champions, està sent marcat per les polèmiques relacionades amb els arbitres. Tota una proesa, ja que el partit encara no s’ha jugat. La suspicàcia que es tenia des del Barça de que fos un portuguès qui xiulés el partit del Bernabéu, a la ment un nom: Benquerença, va provocar que Josep Guardiola declarés que “l’entrenador del Madrid estarà molt feliç”. Aquestes paraules no van caure bé a la premsa espanyola, i menys després que la UEFA nomenés a l’alemany Wolfgang Stark com a àrbitre.
Aquest fet ha estat interpretat de forma cruenta per la premsa espanyola, i no només per l’esportiva que titulava “Guardiolato”, sinó que també els diaris de qualitat han acceptat jugar a “caldejar” l’ambient. Així no ha de sobtar que el diari ABC es dediqui a parlar de com els àrbitres han sigut injustos amb el Madrid a Europa. Per fer-ho es remunta a l’any 1960 per exposar “el atraco” que va sofrir el Madrid.
No han trobat cap situació més moderna?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada